Top 10 Global Sites !

AsSalam, hey korang . Kali ni aku nak share dengan korang semua mengenai top 10 sites dalam dunia ni . Jom2, kita tengok websites mana yang menduduki top 10 global sites !

1. Google.com

2. Facebook

3. Youtube

4. Yahoo

5. Baidu.com

6. Wikipedia

7. Blogspot.com

8. Windows Live

9. Amazon.com

10. Twitter

So adakah website ini semua korang pernah masuk ?! Kalau tak tahu, sekarang korang dah tahu . Korang sebelum aku tutup entri ni, nantikan entri yg seterusnya mengenai Top 10 Malaysia Sites !

Kalau korang suka entri ini like je ! Then jangan lupa jadi follower aku and like page blog ni Badrul Hafizi Alias Blogspot . Ini twitter aku, follow je StyloBadr

18 comments:

  1. bw here... my link yuyuibieyna.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. blogwalking here...http://fyedauestory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. bw .. follow u .. my link norhidayahsukri.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. blogwalking:)
    http://izzatipazarizal.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. done follow u:)
    http://mira-azhari.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. blogwalking.. http://nadzirahmohamadhunnybunny.blogspot.com/
    follow me back :)

    ReplyDelete
  7. Yui Bieyna, Muhd Fyedaues, Norhidayah Sukri, Izzatipazarizal, Mira, Nad_Ira . Okay, thanks guys !!

    ReplyDelete
  8. blogwalking here.. and this is my link walktoremembersomeone.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. http://pergghhhhhtiptoplah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. follow me here :)
    http://ummiamanda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. http://akemalmusician.blogspot.com/
    follow me

    ReplyDelete
  12. this is my link :)
    http://azarthegilagila.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. BW ur blog.... follow me back!! tq.
    http://afiqah-johari.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. ,, done menfollow . . link eiqa ---> http://lolyeiqaaishtaru.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. done to be yr followers.. follow me back.. http://dianamus.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. daa follow..be my followers k.. http://misslelot.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Mixhedryanson, AQu FiKry, Ummi Amanda, Blackleader, Deq's Qienz, Azar Azlan, Afiqah Johari, Eiqa Aishtaru, DianaMus & Miss Lelot . Thanks guys, i was followed your blog !

    ReplyDelete

Top 10 Global Sites !

AsSalam, hey korang . Kali ni aku nak share dengan korang semua mengenai top 10 sites dalam dunia ni . Jom2, kita tengok websites mana yang menduduki top 10 global sites !

1. Google.com

2. Facebook

3. Youtube

4. Yahoo

5. Baidu.com

6. Wikipedia

7. Blogspot.com

8. Windows Live

9. Amazon.com

10. Twitter

So adakah website ini semua korang pernah masuk ?! Kalau tak tahu, sekarang korang dah tahu . Korang sebelum aku tutup entri ni, nantikan entri yg seterusnya mengenai Top 10 Malaysia Sites !

Kalau korang suka entri ini like je ! Then jangan lupa jadi follower aku and like page blog ni Badrul Hafizi Alias Blogspot . Ini twitter aku, follow je StyloBadr

18 comments:

  1. bw here... my link yuyuibieyna.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. blogwalking here...http://fyedauestory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. bw .. follow u .. my link norhidayahsukri.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. blogwalking:)
    http://izzatipazarizal.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. done follow u:)
    http://mira-azhari.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. blogwalking.. http://nadzirahmohamadhunnybunny.blogspot.com/
    follow me back :)

    ReplyDelete
  7. Yui Bieyna, Muhd Fyedaues, Norhidayah Sukri, Izzatipazarizal, Mira, Nad_Ira . Okay, thanks guys !!

    ReplyDelete
  8. blogwalking here.. and this is my link walktoremembersomeone.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. http://pergghhhhhtiptoplah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. follow me here :)
    http://ummiamanda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. http://akemalmusician.blogspot.com/
    follow me

    ReplyDelete
  12. this is my link :)
    http://azarthegilagila.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. BW ur blog.... follow me back!! tq.
    http://afiqah-johari.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. ,, done menfollow . . link eiqa ---> http://lolyeiqaaishtaru.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. done to be yr followers.. follow me back.. http://dianamus.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. daa follow..be my followers k.. http://misslelot.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Mixhedryanson, AQu FiKry, Ummi Amanda, Blackleader, Deq's Qienz, Azar Azlan, Afiqah Johari, Eiqa Aishtaru, DianaMus & Miss Lelot . Thanks guys, i was followed your blog !

    ReplyDelete